Over Ons

Digital Business Advisor

Digital Business Advisor is een bureau dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van je online aanwezigheid en het generen van leads. We werken niet met vaste pakketten, maar geven je persoonlijk advies op maat. Iedere onderneming is anders en vereist een unieke aanpak. We zien jou als een belangrijke partner, waar we graag een langetermijnrelatie mee opbouwen.

Bij het eerste gesprek bepalen we je strategie. Je stappenplan hangt af van je verhaal en je gewenste resultaten. We verplaatsen ons in jouw schoenen en stellen onszelf de vraag hoe wij je bedrijf zouden runnen. Vervolgens kijken we vanuit helikopterzicht naar je business en potentieel. Door die combinatie zien we vaak opportuniteiten waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en creëren we zo snel mogelijk online zichtbaarheid en leads. Hoe klein of groot je project ook is, het krijgt evenveel belangstelling en inzet.

Wie is Ila Ouadi?

Ila Ouadi is de drijvende kracht achter Digital Business Advisor. Na zijn jarenlange ervaring als Business Development Manager, Sales Manager en Consultant weet hij hoe belangrijk het is om klanten correct te adviseren, zodat ze de gewenste resultaten effectief behalen. Zijn adviserende rol heeft hij omgezet in een agency, zodat hij bedrijven zowel in de digitale wereld als in het operationele kan bijstaan. Hij houdt ervan om zijn klanten te begeleiden richting succes.

STAP JIJ MEE OP ONZE TREIN?

Neem contact op om uw digitale marketingplan te evalueren!

Digital Business Advisor
Kopstraat 52
2900 Schoten
0489 00 37 77

Digital Business Advisor
Biezenstraat 8
2250 Olen
0489 00 37 77