Webdesign op maat

Digital Business Advisor bouwt niet zomaar websites. We verzorgen webdesign op maat, zodat je website uitstraalt waar je bedrijf voor staat. We houden daarbij rekening met je sector en doelgroep. Ondanks dat het gaat om custom webdesign, zetten we op korte termijn een professionele website, webshop of webapplicatie in elkaar. Doordat we samenwerken met experts in hun vak, die gespecialiseerd zijn in grafisch ontwerp en web development. Het resultaat is een responsive website, die zich aanpast aan het scherm van je bezoeker. Je website is tablet- en mobielvriendelijk, waardoor je klant comfortabel kan scrollen en je boodschap duidelijk en krachtig overkomt.

 

Webdesign
Voor elk doel. Van een trendy website tot internetportalen.
Web Diensten
Ontwikkeling & Ondersteuning
Branding Design
Focus op de positionering van uw bedrijf.
Mobile Application
Gemak en functionaliteit binnen handbereik.

BESTE DESIGN

Ontwerp begint bij onderzoek naar de behoeften van uw doelgroep. De tweede stap -de testfase. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen een mooi plaatje krijgt, maar ook het eindproduct dat aan uw verwachtingen voldoet.

BESTE CODE

We ontwikkelen een individuele structuur van uw project, die u vele jaren van dienst zal zijn en die schaalbaarheid en uw toekomstige behoeften zal ondersteunen. Onze code heeft een hoge kwaliteits- en veiligheidsnorm.

Wie we zijn

Digital Business Advisor is gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide diensten voor de ontwikkeling van internetprojecten van verschillende complexiteit sinds 2016. Belangrijkste specialisatie – creatie van Websites, bepaling van de Marketingstrategie & Uitvoering

Ontwikkeling 85%
Design 75%
Marketing 95%

Wil je ook een website die opbrengt? Contacteer ons, dan gaan we samen voor resultaat.

  STAP JIJ MEE OP ONZE TREIN?

  Neem contact op om uw digitale marketingplan te evalueren!

  Digital Business Advisor
  Kopstraat 52
  2900 Schoten
  0489 00 37 77

  Digital Business Advisor
  Biezenstraat 8
  2250 Olen
  0489 00 37 77